Actiedag in het Wegtransport!

 

(M.B.) Actiedag in het Wegtransport!

Eerst het antwoordt van de Gemeente Rotterdam op hoe nu verder op de Milieuzone Maasvlakte.

– In antwoordt op uw vraag over wat er nu gaat gebeuren met betrekking tot de EuroVI-zone Maasvlakte, bericht ik u dat de gemeente doorgaat op de ingeslagen weg. De gemeente blijft werken aan het verhogen van de naleving en het handhaven van de zone. Zoals jullie lezen blijft er nog steeds ongelijkheid – Concurrentie vervalsing cq discriminatie van de Gemeente Rotterdam, op de Milieuzone Maasvlakte!

Wij als vereniging zijn aan het inventariseren of er de Nederlandse Transportsector bereid is om mee te doen, betreft een actiedag in het wegtransport. Waarom zal iedereen zich afvragen, wij denken dat de volgende punten van belang zijn;

1: gelijkheid voor iedereen.

2; Controle op Cabotage vervoer.

3; Controle Milieuzone’s (Vuile Oostbloktrucks).

4; Inning van alle Buitenlandse bekeuringen, anders direct betalen bij staande houding.

5; Controle op Weekendrust (Ook betaalde bewaakte parkeerplaatsen).

6; Controle op in en uitvoegstroken slapen.

Iedereen zal mogelijk nog meer punten weten waar controles op plaats moeten vinden, dus die willen wij heel graag horen. Er lopen bij ons nog twee handhavingverzoeken tegen de Gemeente Rotterdam en het Ministerie van Infrastructuur en waterstaat, ook zal onze advocaat in bezwaar gaan tegen de uitspraak van de Inspectie ILT.

Met een actiedag kunnen wij als Nederlandse Transportsector, de druk hiermee gaan opvoeren want wij willen gelijk behandelt worden, dus geen ongelijkheid – geen concurrentie vervalsing en zeker geen discriminatie tegen de Nederlandse Transportsector!

Meld je aan op info@vetron.org want we moeten ons laten horen, doe mee en geef je op!

Bron;(VeTrOn) Bron Foto’s;(fist-159019_960_720-Google-Image-OpenClipart-Vectors-Creatieve-Commons-Pixabay).

Eén gedachte over “Actiedag in het Wegtransport!”

Reageren is gemakkelijker dan een vrachtwagen keren!