Beroepchauffeurs en Transportondernemer durven geen actie te voeren, maar schelden des te meer!

 

(M.B.) Beroepschauffeurs en Transportondernemer durven geen actie te voeren, maar schelden des te meer!

De Nederlandse Beroepchauffeurs en Transportondernemers durven geen actie te gaan voeren, tegen het onrecht wat hen aangedaan wordt. Kijk maar is naar het gigantische parkeerprobleem in Nederland, en neem als voorbeeld de Gemeente Rotterdam is. Parkeren mag je enkel op de bewaakte parkeerplaatsen die niet tec betalen zijn, ook als je er gaat (Maasvlakte Plaza) eten dan zijn ze niet te betalen, en niemand durft er iets tegen te doen.

Ook in Hoogvliet en Hordijkerveld heeft de Gemeente Rotterdam de borden gewijzigd, daar mag je in Hoogvliet het meeste parkeren van 19.00 – 07.00 uur, en je moet je vrachtwagen elke dag weghalen overdag, hoe verzinnen ze het. Op het industrieterrein Hordijkerveld mag je helemaal met je vrachtwagen niet meer parkeren, heren Beroepchauffeurs en ondernemers wordt eens wakker, en ga niet enkel schelden want dan gebeurd er niets!

Wij als Branche organisatie die ook opkomen voor de Beroepchauffeurs zijn al in de klins met de Gemeente Rotterdam, maar kunnen dit niet alleen zonder jullie! Dus laat je horen of nog beter wordt lid van onze vereniging en teken ook onze petitie als jullie dit durven, maar wij denken dat jullie dit niet durven laat maar eens zien!

 

Parkeerbeleid APV Rotterdam;

Algemene Plaatselijke Verordening (APV) Rotterdam 2012

In deze APV moeten jullie artikel 5.7. en 5.8. en 5.10 maar eens goed lezen, tevens kan iedereen een beroep doen op artikel 12 verordening 561/06 codes.( overmacht).

 

Bron ;(Gemeente Rotterdam – VeTrOn) Bron Foto’s;(fist-312764__340-Clker-Free-Vector-Imagesn-Google-Image-Pixabay).

Eén gedachte over “Beroepchauffeurs en Transportondernemer durven geen actie te voeren, maar schelden des te meer!”

  1. Je kunt wel gillen om actie maar het is niet alleen Rotterdam het gebeurt in het noorden net zo goed en om nou te zeggen dat niemand er tegen in durft gaan gaat mij toch even te ver wij hebben het van alle kanten geprobeerd het tegen te houden en er komt bij dat niet zozeer de gemeente op het idee komt maar dat wordt aangevraagd door diegene die ook op het industrieterrein zijn gevestigd en die dus helemaal niks met vrachtauto’s hebben dus succes

Reageren is gemakkelijker dan een vrachtwagen keren!