Grenscontroles in Europa, blijven tot eind November 2015 Bestaan!

k1 o1 h1 e5 e2 b1

Situatie Grenscontroles in Europa!

24-10-2015; Zaterdagavond: Walserberg tot ongeveer 30 minuten vertraagd.B67 opgesloten in toonhoogte. Zaterdagavond was er bij Walserberg (A1 / A8) tot ongeveer 30 minuten vertraging in de richting van Duitsland. De B67 was nog steeds opgesloten toonhoogte in het bereik grensovergang.

Controles;

Sinds medio september de Oostenrijkse politie en de krijgsmacht voert controles aan de grens met Slowakije, Hongarije en Slovenië te ontvangen besteld aangekomen vluchtelingen.Ongewijzigd ook de controle van de Duitse uitvoerende als in de Tsjechische Republiek aan de grens met Oostenrijk.

 De Grens met Duitsland;

Aan de grenzen in de richting van Duitsland controles worden uitgevoerd door de Duitse uitvoerende uitgevoerd. Afhankelijk van de locatie en de intensiteit van de controles, het komt altijd terug om de wachttijden aan de ingang van Duitsland. Deze controles moeten ten minste plaatsvinden tot begin november. Vooral met de snelweg grensovergangen in Opper-Oostenrijk in Suben (A8), Salzburg Walserberg (A1) en Freilassing (B155) en in Tirol bij Kiefersfelden (A12) je moet verwachten om te blijven.Auch an den übrigen Ook bij de andere grensovergangen weg van de snelwegen uit Salzburg en Opper-Oostenrijk Beieren richting verwacht kan worden door middel van controles met detenties en relevante wachttijden.

Grenzen met Slovenië;

Belangrijkste prioriteiten zijn de snelweg grensovergang toonhoogte (A9), Bad Radkersburg (B69), Mureck en Sicheldorf in Stiermarken en Karinthië de grensovergangen Karawanken (A11) en Loibl Tunnel (B91), Lavamünd, Seebergsattel en ernstige lachen bij Bleiburg.Inspecties, zijn er ook bij de grensovergang Bonisdorf in Burgenland.

Grenzen met Hongarije;

Controles zijn verkrijgbaar bij de grensovergangen op Nickelsdorf Duitse Kreutz, Schachendorf, Pamhagen, Klingenbach, Rattersdorf en Heilig Kruis door de Oostenrijkse politie. Bij binnenkomst naar Oostenrijk kunnen leiden tot wachttijden. De B10 (Budapester Straße) aan Nickelsdorf vrij bevaarbaar weer sinds 19 oktober.De weg was afgesloten als gevolg van de toestroom van vluchtelingen voor enkele weken.

Grens met Slowakije;

Bij binnenkomst naar Oostenrijk aan de snelweg kruising Kittsee is (A6) rekening houden met controles en vertragingen.

Grenzen met Tsjechië;

Tsjechië heeft zijn controles uitgebreid op zes grensovergangen. Nu Totalen Totaal 20 weg en spoorwegovergangen met vertraging naar de Tsjechische Republiek kan worden verwacht.Tijdelijke grens barrières tijdens de inspecties zijn mogelijk.

Bron;(öamtc). Bron Foto’s;(öamtc – Yahoo – Flickr).

Reageren is gemakkelijker dan een vrachtwagen keren!