Truckers in Frankrijk zijn vandaag weer verder gegaan, met hun Acties en Wegblokkades.

Truckers in Frankrijk zijn vandaag verder gegaan met hun Acties en Wegblokkades.

Zoals verwacht, ter stuurprogramma’s maandagochtend nieuwe blokkades van gerichte sites, in alle Frankrijk, volgens de vakbonden. Acties zijn bedoeld om te bestraffen begunstigers die de loononderhandelingen weigeren, niet individuen, en zijn gericht op de sites van de logistiek en de grote bedrijven van werkgeversorganisaties.

“Het blokkeert af gebieden om te voorkomen dat vrachtwagens uit en zelfs om terug te keren,” zei Jérôme Vérité van de CGT. In de buurt van luchthaven Nantes-Atlantique, sommige 50 activisten Unie vrachtwagen van stuurprogramma’s en gestationeerd zich op het industriële gebied van Saint-Aignan-Grandlieu sinds 5 h, volgens Thierry Mayer, CGT verkozen. «U kunt gebruikers, geruststellen dat iedereen behalve vrachtwagens gaat, zei hij.

Het doel is om ‘touch de portemonnee twee toonaangevende actoren van de FNTR’ (Charles André en Norbert Dentressangle) die “toepast slechts minimale sociale uitkeringen en een belemmering vormen voor de besprekingen voor de verbetering van de collectieve overeenkomst”, aldus Thierry Mayer.

Tien getroffen steden;
Volgens de vakbonden, zijn acties georganiseerd in Bordeaux, Caen, Angers en Rennes. Anderen zijn in plaats of in Chambéry, Clermont-Ferrand, Compiègne, Dunkerque en Libercourt wordt ingevoerd. Montpellier moet vanmiddag terwijl Toulouse “zullen worden ingevoerd.” Na een onderbreking van het weekend, zijn rovers hervat een beweging om de werkgevers om terug te keren naar de inhoudsopgave loononderhandelingen op de oproep van de vakbonden CGT, FO, CFTC en CFE – CGC. De CFDT is van plan om te leiden op hun beurt van de aandelen van woensdag.

Bron;(Monde).

Reageren is gemakkelijker dan een vrachtwagen keren!